Privacy Policy

 

Privacyverklaring Shopfacilities B.V.

1 januari 2018

Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Shopfacilities B.V. acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

             onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken, via deze privacyverklaring;

             onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;

             u eerst expliciet toestemming vragen om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;

             passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;

             uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Shopfacilities B.V. is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel bij de webwinkel www.aircoshop.nl. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Shopfacilities B.V..

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer, factuuradres, naw-gegevens en betalingsgegevens. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Contactformulier
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Advertenties
Onze webwinkel vertoont algemene advertenties. Hierbij houden we geen persoonsgegevens bij, we komen dus ook niet te weten of u deze leuk vindt.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Statistieken
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

             uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen

             inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

             het laten corrigeren van fouten

             het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

             intrekken van toestemming

             bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Shopfacilities B.V.
Mors 11
7151 MX Eibergen
jordi@aircoshop.nl
880233366

 

Scherpe prijzen

Alle aircosystemen scherp geprijst

Merkonafhankelijk

Alle merken direct leverbaar

Landelijke dekking

Altijd een deskundige in de buurt

Groot assortiment

Alle aircosystemen direct leverbaar

Snelle montage

Snelle montage van uw aircosysteem

Persoonlijk advies

Hulp bij de keuze van uw aircosysteem

Particulier?

U wilt een betrouwbare airconditioner voor uw woon- of slaapkamer? Wij hebben een apparaat voor elke ruimte.

Offerte aanvragen
 

Zakelijk?

Wij leveren ook airconditioning maatwerk projecten voor bedrijven en instellingen. Aircoshop heeft voor u het beste advies.

Offerte aanvragen
 

Wederverkoper?

Als wederverkoper kunt u ook bij ons terecht. Aircoshop biedt dealers en airconditioning installateurs de beste inkoop condities.

Offerte aanvragen

Aircoshop neemt u het airco onderhoud graag uit handen met een praktisch serviceabonnement. Bedoeld voor:

  • Onderhoud airco
  • Onderhoud luchtgordijn
  • Onderhoud VRF
  • Onderhoud Klimaatsysteem
  • 24 uurs service

Bij Aircoshop Zakelijk maken we het ondernemers graag makkelijk: alles rond de airco binnen uw bedrijf nemen we u graag uit handen.

  • Airco's of andere klimaat apparatuur voor de scherpste prijzen
  • Specialist in levering en installatie bij particulier en bedrijf
  • Vrijwel alle merken klimaat producten uit voorraad leverbaar
  • Wij leveren elk denkbaar airco model
  • Kleine airco projecten (woning, kantoor aan huis etc.)
  • Offerte op maat
  • Deskundige monteurs
  • Onderhoud en reparatie
  • De beste service voor de beste prijs
 
 
 

Waarborg thuis winkelen

Aircoshop is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg.


Betalingsmogelijkheden

Vooruitbetaling via iDeal, rembours of bankoverschrijving